torsdag 3 februari 2011

Träning, träning och mer träning :)

Vilken dag! Den började med PT-klient 8.30 imorse, en ny klient som jag träffade första gången idag. Den här personen tillhör den kategorin av människor jag anser mig vara mest specialiserad på att träna, så det kommer bli ett fantastiskt roligt samarbete! Efter klienten åkte jag faktiskt hem och sov en timme, det blev ju bara fem timmar inatt så jag var helt slut, men efter sömnstunden var jag fit for fight för skolan och introduktionen till farmakologikursen. Det blir ett spännande ämne tror jag minsann!

Efter skolan blev det Cykel55 för fantastiske Andréas. Jag har sagt det förut men säger det mer än gärna igen - han är en HELT asgrym instruktör! Den bästa jag vet, faktiskt. Jag vågar mig nog till och med på ett "någonsin" där! Hur som helst så gick jag ditt med inställningen att softa lite eftersom jag skulle instruera Combat efteråt, men det är helt omöjligt att softa på Andréas klasser så jag körde skiten ur mig istället, laddade om med en banan och en kaffe och rev av en dunder-Combat på Landala en timme senare :P Och vilken klass det blev! Och vilket deltagargäng! Några av dem skrålade till och med med i "BodyCombat hard core, and we do it on the floor" under maglåten. Så sjukt bra! Jag var däremot inte så bra, eftersom jag i mitt totala lyckorus lyckades få värstingblackout under låt fyra. Illa. Men det redde ut sig, tillslut. Och deltagarna såg inte ut att lida alltför mycket. Dock hatar jag när sådant händer, inte för att det är ofta, men ändå.

Imorn gäller skola, BodyPump och på kvällen är det jag och soffan som är sååååå tighta vill jag lova! Den här veckan har varit hysterisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar